Agenda

Agenda: 2019 

Tai Chi Tao-Qigong buiten 

in de Mandala-tuin: Mandenmakerstraat 105, 3841 VD Harderwijk, 

of in het Plantage park in Harderwijk (achter Brasserie de Bank)

wekelijks dinsdag 12.30-13.15 uur op:   

2, 9, 16 april,

7, 14, 21, 28 mei 

Staat uw mailadres, geheel vrijblijvend, op de maillijst voor deze lessen, dan ontvangt u op de betreffende dag of de dag ervoor een bericht n.a.v. de weersverwachting en waar de les zal plaatsvinden. Zonder ervaring of opgave  kunt u deelnemen aan buiten Tai Chi Tao-Qigong. Lessen zijn los te volgen, deelname 5 euro, inc. thee. 

Wekelijkse Tai Chi Tao-Qigong  op Goosenskamp 7 Harderwijk, 

In april start een nieuw blok van 9 lessen. Week  15 tot en met 26 (m.u.v. wk 17, 18 en 24 ), kosten 75 euro.  

U bent welkom om tijdens een kennismakingsles te ervaren of Tai Chi Tao-Qigong bij u past. Als het u bevalt is instromen tijdens het seizoen mogelijk. De groep bestaat uit max. 5 deelnemers.   

Meditatie in overleg, graag contact via mail. 

Klankontspanning in overleg, graag contact via mail.  

Workshop  
Natuurlijk bent u ook welkom om privé of met een zelf samengestelde groep een klankontspanning, meditatie of Tai Chi Tao-Qigong les of workshop te komen beleven. Mailt u mij, dan kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. 

Een verzoek aan alle gasten van Goosenskamp: I.v.m. allergieën wil ik u vragen tijdens uw bezoek aan Goosenskamp géén parfum e.d. te dragen en uw telefoon volledig uit te zetten. Heeft u zelf bepaalde gevoeligheden en kunnen we daar rekening mee houden, dan hoor ik dat graag. 

Hopelijk kan ik u binnenkort verwelkomen, hartelijke groet Joosje