Tai Chi Tao-Qigong buiten

De vitaliserende oefeningen in de frisse buitenlucht zorgen ervoor dat zuurstofrijk bloed moeiteloos door uw aderen stroomt.  

Gelukkig zijn er meer mensen die, net als ik, wekelijks intens genieten van het opnemen van nieuwe energie buiten. Dat kan zijn in het Plantage park of in de Mandala-tuin. Ook zijn we zomers te vinden in de frisse ochtendlucht op het strandeiland van Harderwijk. Het is mogelijk het hele jaar door, tijdens alle seizoenen, deel te nemen aan dit buitengebeuren. Wanneer u uw kleding aanpast aan de weersomstandigheden van het moment, schept u mogelijkheden voor prachtige energieke momenten. 

Zonder ervaring of opgave  kunt u deelnemen aan buiten Tai Chi Tao-Qigong. Lessen zijn los te volgen, deelname 5 euro, inc. thee. 

Staat uw mailadres, geheel vrijblijvend, op de maillijst voor deze lessen, dan ontvangt u op de betreffende dag of de dag ervoor een mail naar aanleiding van de weersverwachting en waar de les zal plaatsvinden. 

De wekelijkse buitenlessen zullen in juni op dinsdag van 12.30-13.15 uur plaatsvinden in het Plantage park en augustus op woensdagmorgen om 8 uur op het strandeiland: voor data zie Agenda